Piotr ET22 Posted October 20 Share Posted October 20 (edited) Właśnie lecimy sobie od Wawy ja PWJ 146055 i użytkownik ROMECKY prowadzący 14145.Restart serwera rozdziela nas na wysokości Łaz Ła gdzie w Zawierciu 14145 wypuszczony był przed PWJ i OK.Widzę to realnie, że na szlak wyjeżdża 14145. ...Restart Serwera PL2(przed restartem umawiamy się że obejmujemy te same pociągi i lecimy do końca do Katowic). Po restarcie ja wchodzę na PL2 i na 146055 i.....osiągam właśnie Katowice a 14145 objąwszy ten sam pociąg14145 jest na wysokości realnej pomiędzy Łazy Łc a Dobrowa Gónicza Ząbkowice. Serwer PL2 to ciągle światy równoległe. I pytanie zupełnie poboczne i w zasadzie niezobowiązujące trącące w imersję: Czy gdy jeden z Dyżurnych wcześniej podając mi przelot na Vmax a chwilę potem stoi mi na torze jako samobójca.!!!!!...ja z racji prędkości i odległości mimo hamowania nagłego i RP1 "wykonuję jego wolę" to ....zatrzymując się na szlaku i oczekując "Prokułatora" ryzykuję bana za blokowanie szlaku?(blokowanie szlaku byłoby do momentu odniesienia się "zabitego" dyżurnego, który oczywiście wraca czym prędzej na posterunek jakby nigdy nic,..na radiu/czasie na zasadzie " żartowałem" "uczę się jako dyżurny"" wydawało mi się że mam 7 żyć"" chciałem spróbować jaka jest reakcja maszynisty na multi na egzekucję"....? Dzisiaj było nieżle na PL2 i ekipa na poziomie imersyjnego żartu gdzie po informacji dyżurny następny puścił mnie na bok bym dyżurnego z Pilichowic zmył z czoła i dokonał oględzin."Prokułator"zamówiony był do stacji następnej bo gra wyczuła "BRAK REAKCJI" i ruszyła mnie ze szlaku. Edited October 20 by Piotr ET22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szyklo Posted October 20 Share Posted October 20 Z tego co zauważyłem po restarcie pociągi pojawiają się w miejscu, w którym powinny się znajdować według rozkładu. Mnie raz przerzuciło z Idzikowic do Włoszczowej bo przed restartem miałem coś ok 40 min opóźnienia, a po resecie jechałem planowo. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted October 20 Share Posted October 20 (edited) A czy z tymi pociągami to nie było tak, że po restarcie po prostu są na pozycjach rozkładowych, a przed restartem byliście opóźnieni? Edited October 20 by Bazinga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr ET22 Posted October 20 Author Share Posted October 20 6 godzin temu, Bazinga napisał(a): A czy z tymi pociągami to nie było tak, że po restarcie po prostu są na pozycjach rozkładowych, a przed restartem byliście opóźnieni? Było było, już zorientowałem się po czasie ,że przecież miałem opóźnienie jakieś 25 minutowe a ten czas wystarczy żeby już wjeżdżać w perony Katowic i w zasadzie no po to jest restart serwera żeby to wszystko wyczyścić . Także żadnej tu anomalii nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dos1 Posted October 20 Share Posted October 20 (edited) 22 hours ago, Piotr ET22 said: Czy gdy jeden z Dyżurnych wcześniej podając mi przelot na Vmax a chwilę potem stoi mi na torze jako samobójca.!!!!!...ja z racji prędkości i odległości mimo hamowania nagłego i RP1 "wykonuję jego wolę" to ....zatrzymując się na szlaku i oczekując "Prokułatora" ryzykuję bana za blokowanie szlaku?(blokowanie szlaku byłoby do momentu odniesienia się "zabitego" dyżurnego, który oczywiście wraca czym prędzej na posterunek jakby nigdy nic,..na radiu/czasie na zasadzie " żartowałem" "uczę się jako dyżurny"" wydawało mi się że mam 7 żyć"" chciałem spróbować jaka jest reakcja maszynisty na multi na egzekucję"....? Tak gwoli wyjaśnień, to był parkour - da się wskoczyć na dach w ten sposób - ale skoro immersja weszła tak mocno to uznałem, że muszę się dostosować i skoro leżę dookoła rozczłonkowany to zgłosić się nie bardzo mam jak 🤪 Edited October 20 by dos1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts