Piotr ET22 Posted October 10 Share Posted October 10 Panowie.....czy wykolejenie pociągu na serwerze np PL2 skutkuje jego usunięciem z rozgrywki ...z serwera? Pytam bo miałem właśnie taką akcję jadąc ED250 1441 pomiędzy Górą Włodowską a Zawierciem(dla jasności wcześniej Psary ---Góra Włodowska jednotor). Jadąc bez podpowiedzi (HUD) nagle wyskoczyło mi przekroczenie V 200km/h do 160km/h ....mimo że do krzyżowania z linią z Myszkowa jeszcze trochę było. Wdrażam nagłe, odpalam HUDa a tam jak byk 200km/h. Zjeżdżam do 163km/h tzn przy tej V otrzymałem informację ,że wykoleiłem 1441. 1441 jedzie dalej ale nie mogę nim sterować. Wychodzę z PL2 i wchodzę ponownie gdzie 1441 jest dostępny i bez kłopotu obejmuje go kontynuując jazdę do Katowic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev Posted October 11 Share Posted October 11 W teorii tak, ale wygląda że coś nie teges. Zgłoś buga ze zrzutem loga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted October 11 Share Posted October 11 W lipcu zgłaszałem podobny problem. Czekamy na aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts