Jump to content

[NOT WORKING] [Scenario] [EP07] Manewry w Katowicach / Shunting in Katowice

Recommended Posts

Posted

Fajny scenariusz tylko zauważyłem taki mały problem(chyba że tak ma być:) po zakończeniu scenariusza nie otrzymałem żadnych punktów

1422130_553.jpg

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam, mam problem z przejściem tego scenariusza. Mianowicie nie mogę połączyć ze sobą wagonów. Gdy muszę połączyć ze sobą wagony i zajechałem trochę za daleko, to tekstura jednego wagonu weszła w teksturę drugiego wagonu. Przesyłam screen w załączeniu.

screen.png

Posted
14 godzin temu, marcin112 napisał(a):

Witam, mam problem z przejściem tego scenariusza. Mianowicie nie mogę połączyć ze sobą wagonów. Gdy muszę połączyć ze sobą wagony i zajechałem trochę za daleko, to tekstura jednego wagonu weszła w teksturę drugiego wagonu. Przesyłam screen w załączeniu.

screen.png

Prawdopodobnie kwestia najnowszej aktualizacji, spojrzę na to dziś lub jutro. Dzięki za informację.

• Like 2
Posted

Wygląda na to, że aktualizacja wprowadziła jakiś błąd w wykrywaniu kolizji określonych typów wagonów. Utworzyłem już ticket na tę sprawę, pewnie gdzieś możecie go znaleźć jak was interesuje (kiedy już zostanie zatwierdzony przez moderację).

Problematyczne są akurat te wagony, których w większości używam w scenariuszu. Niestety są to wagony IC, z których raczej nie chcę rezygnować, bo scenariusz straci dużo na immersji (w mojej opinii). Z tego powodu póki co zdecydowałem się nie wprowadzać hotfixa, polegającego na podmianie wagonów na działające, ale niepasujące (inna sprawa, że ten hotfix działałby do następnej aktualizacji, która wcale nie musi być niedługo, a także może nie naprawiać tego problemu). Póki co scenariusz oznaczę jako niegrywalny w obecnym stanie gry, ale na dniach poszukam czy może jest jakiś inny workaround. Dzięki wszystkim za zaangażowanie i stałe zainteresowanie 🙂.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy