Gutek155 Posted July 17 Share Posted July 17 Witam. Mam zamiar rozpocząć granie poprzez geforce now na swoim telewizorze, czy klawiatura i mysz bezprzewodowa będzie normalnie obsługiwana w simrail ? Gdzieś wyczytałem, że w nie których grach na TV nie obsługiwana jest klawiatura i tylko na gamepadzie można grać. Dzięki za odpowiedź ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted July 18 Share Posted July 18 Używasz Chromecast czy coś wbudowane w tv? Na chromcast 4k u mnie działa bez problemu bezprzewodowo klawiatura (niektóre Logitech nie działają!) i mysz. Więcej problemów miałem z mikrofonem. Polecam klawiatury z numpad, bo łatwiej sie kontroluje hamulce, nastawniki jazdy, itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek155 Posted July 19 Author Share Posted July 19 Wbudowany w TV, pożyczyłem na próbę klawiaturę i mysz philipsa (tv też Philips ) i póki co wszystko chyba śmiga dobrze, muszę usiąść na dłużej bo miałem problem z bocznikowaniem niby przypisane do klawiszy ale nie mogłem zwiększać bocznikowania. A co do mikrofonu zobaczę jak słuchawki bezprzewodowe podjadą 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now