Mati2137 Posted July 15 Share Posted July 15 Czy zostanie wprowadzona opcja prowadzenia składu ED250 w podwójnej trakcji tak jak się to odbywa przez wakacje? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted July 15 SIMRAIL Team Share Posted July 15 Na szybko nie jesteśmy w stanie tego wprowadzić - obecny model pojazdu nie jest przystosowany do otwierania osłony sprzęgu. Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted July 15 Share Posted July 15 Na szybkości jeszcze zapytam odnośnie ED250. Czy będzie możliwość sterowania nim z 7 wagonu jako domyślnie? Obecnie zawsze skład pojawia się kabiną w pierwszym wagonie. Na MP 7 wagon byłby przodem do kierunku jazdy w stronę Warszawy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted July 16 SIMRAIL Team Share Posted July 16 Jest już taka możliwość, pojazd musiałby być wstawiany obrócony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forizoo Posted July 17 Share Posted July 17 W dniu 15.07.2024 o 20:04, GoppelPL napisał(a): Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej". A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati2137 Posted August 15 Author Share Posted August 15 W dniu 17.07.2024 o 16:07, Forizoo napisał(a): A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂 raczej tylko na singlu bo na mp nie ma pasażerów w ed250 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted August 16 SIMRAIL Team Share Posted August 16 Jeśli funkcja ukrotnienia ED250 będzie, to na pewno pochwalimy się tym również w zestawieniach na multi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted August 28 Share Posted August 28 On 8/16/2024 at 8:33 AM, Królik Uszasty said: Jeśli funkcja ukrotnienia ED250 będzie, to na pewno pochwalimy się tym również w zestawieniach na multi. Lepiej nie, bo będzie odhamowywać dwa razy dłużej, a nie każdy ma czas czekać 6 minut po każdym dotknięciu hamulca 3 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts