Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Czy zostanie wprowadzona opcja prowadzenia składu ED250 w podwójnej trakcji tak jak się to odbywa przez wakacje?

• Like 1
  • Haha 1
  • I agree 1
  • SIMRAIL Team
Posted

Na szybko nie jesteśmy w stanie tego wprowadzić - obecny model pojazdu nie jest przystosowany do otwierania osłony sprzęgu. Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej".

• I disagree 1
Posted

Na szybkości jeszcze zapytam odnośnie ED250. Czy będzie możliwość sterowania nim z 7 wagonu jako domyślnie? Obecnie zawsze skład pojawia się kabiną w pierwszym wagonie. Na MP 7 wagon byłby przodem do kierunku jazdy w stronę Warszawy.

• Haha 1
Posted
W dniu 15.07.2024 o 20:04, GoppelPL napisał(a):

Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej".

A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂

• 5 weeks later...
Posted
W dniu 17.07.2024 o 16:07, Forizoo napisał(a):

A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂

raczej tylko na singlu bo na mp nie ma pasażerów w ed250

• I disagree 1
  • 2 weeks later...
Posted
On 8/16/2024 at 8:33 AM, Królik Uszasty said:

Jeśli funkcja ukrotnienia ED250 będzie, to na pewno pochwalimy się tym również w zestawieniach na multi.

Lepiej nie, bo będzie odhamowywać dwa razy dłużej, a nie każdy ma czas czekać 6 minut po każdym dotknięciu hamulca

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy