Mati2137 Posted July 15 Posted July 15 Czy zostanie wprowadzona opcja prowadzenia składu ED250 w podwójnej trakcji tak jak się to odbywa przez wakacje? 1 1 1
SIMRAIL Team GoppelPL Posted July 15 SIMRAIL Team Posted July 15 Na szybko nie jesteśmy w stanie tego wprowadzić - obecny model pojazdu nie jest przystosowany do otwierania osłony sprzęgu. Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej". 1
Marcion Posted July 15 Posted July 15 Na szybkości jeszcze zapytam odnośnie ED250. Czy będzie możliwość sterowania nim z 7 wagonu jako domyślnie? Obecnie zawsze skład pojawia się kabiną w pierwszym wagonie. Na MP 7 wagon byłby przodem do kierunku jazdy w stronę Warszawy. 1
SIMRAIL Team GoppelPL Posted July 16 SIMRAIL Team Posted July 16 Jest już taka możliwość, pojazd musiałby być wstawiany obrócony.
Forizoo Posted July 17 Posted July 17 W dniu 15.07.2024 o 20:04, GoppelPL napisał(a): Czy będzie to dodane - nie wiem, nie ode mnie to zależy. Temat poruszony "wyżej". A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂
Mati2137 Posted August 15 Author Posted August 15 W dniu 17.07.2024 o 16:07, Forizoo napisał(a): A od kogo zależy? W końcu jesteś z zespołu SIMRAIL więc warto się dowiedzieć czy ktoś inny planuje a taka opcja by była fajna przynajmniej na singlu 🙂 raczej tylko na singlu bo na mp nie ma pasażerów w ed250 1
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted August 16 SIMRAIL Team Posted August 16 Jeśli funkcja ukrotnienia ED250 będzie, to na pewno pochwalimy się tym również w zestawieniach na multi. 2
Bazinga Posted August 28 Posted August 28 On 8/16/2024 at 8:33 AM, Królik Uszasty said: Jeśli funkcja ukrotnienia ED250 będzie, to na pewno pochwalimy się tym również w zestawieniach na multi. Lepiej nie, bo będzie odhamowywać dwa razy dłużej, a nie każdy ma czas czekać 6 minut po każdym dotknięciu hamulca 3 2 1 5
Recommended Posts