maciek56 Posted July 8 Posted July 8 Dzień dobry. możliwe ze wybrałem zły dział, lecz jestem nowy na forum więc jeszcze nie ogarniam paru rzeczy. Od kilku dni mam problem z uruchomieniem gry. Klikam normalnie na skrót na pulpicie odpala się jakiś program i po mniej niż sekundzie się wyłącza, w związku z czym nie widzę nawet nazwy tego programu. Widać zwykłe okienko, na dole pasek ładowania i logo SimRaila, a obok logo gry w lewym górnym rogu pojawia się wykrzyknik na czerwonym tle. Problem pojawia się znikąd, w jednym dniu symulator normalnie się załącza, a w np. kolejnym dniu napotykam ten problem. Otworzyłem plik .log i widzę tam jeden w kółko powtarzający się error. Jest on załączony w tym poście. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. SimRail_log_2024-07-08_18-02-41.txt
maciek56 Posted July 14 Author Posted July 14 Witam ponownie. Po przeanalizowaniu pliku log oraz posłużenia się nagraniami z YouTuba znalazłem rozwiązanie problemu. Należało zaktualizować różnego rodzaju rzeczy np. system. Krótko mówiąc żeby naprawić problem należy zaktualizować wszystkie niezbędne rzeczy do działania systemu. Temat według mnie rozwiązany.
Recommended Posts