Jump to content

[Scenario] [EP08] [TLK] Szeligi shunting to W-wa Centralna

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, p.dudek23 napisał(a):

Scenariusz top! 

dzięki!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Hej @Tuco, jeszcze nie grałem, ale taka mała sugestia organizacyjna: masz tu na początku wątku taki fajny opis co to za scenariusz - weź to też dodaj do samego scenariusza żeby się ten opis w SimRailu wyświetlał też. Teraz pamiętam, ale za miesiąc już nie będę wiedział który wgrany scenariusz jest "ten fajny" a który jest zwykły itd. Zakładam, że się da dodać porządny opis w miejscu, w którym jest to "Manewry i odjazd do centralnej". Pozdrawiam i dzięki.

Edited by PeVoo
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Hej, świetny scenariusz!
Bardzo przyjemna spinka na początku, żeby potem móc sobie spokojnie jechać 🙂
Za pierwszym razem za wolno się zbierałem, bo musiałem sobie EU przypomnieć (mało nim jeździłem dotąd), ale za drugim podejściem scenariusz poszedł gładko 🙂

Dzięki!

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Brawo! Kolejny bardzo dobry scenariusz, ale te przycinki w okolicach Waraszawy są nie do zniesienia! Trzeba się uwijać z robotą, zwłaszcza, że spory dystans mamy do cofnięcia spod Tm4 😀

Edited by Tomcik_Dublin
  • I agree 1
Posted (edited)

Not sure if it's the same in EP08, but in EP06 there's another switch overhead, just behind the chair. That's the power supply for the radio.
image.thumb.png.641863b10473c23b4f613a94b9414529.png

Also make sure you're in the correct cab (facing the parking lot).

Edited by LeHack
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Siema,

Dla rządnych wyzwań wrzucam nieco przerobioną wersję scenariusza zamiast EP08 prowadzimy Dragonem 😉

Wystarczy rozpakowany plik wkleić do folderu ...SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\Tuco\Scenarios\ep08_szel_wwa

Oczywiście polecam zrobić kopię oryginalnego pliku mission.lua

Miłego grania 🙂 

mission.rar

• 2 months later...
Posted

Nie wiem czemu, ale gdy kiedyś przechodziłem ten scenariusz to wszystko działało perfekcyjnie, a teraz po dodaniu kilku wagonów i później po podpięciu ich i wyluzowaniu wywala mi WS, opuszcza pantografy i ciśnienie spada, nawet przy odcięciu. Wie ktoś czemu?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy