bart_kow Posted June 1 Share Posted June 1 Zgłaszam problem z "wykryto brak aktywności" stacja Psary, PL8. Ustawiłem przebieg dla pociągu i czekałem aż on dojdzie - odcinek jest długi, więc to długo trwa. Inny pociąg już przejeżdżał w kierunku Starzyn. Po chwili słyszę irytujący dźwięk i komunikat o wykrytym braku aktywności z groźbą wyrzucenia. Moim zdaniem jest to błąd, bez sensu jest bym chodził po nastawni w kółko gdy mam na monitorze ruch pociągów i widzę co się dzieje na szlaku. Inna sytuacja byłaby gdyby pociągi stały pod wjazdem i pomimo wolnej drogi przebieg byłby nieustawiony, a ja bym nie dawał oznak bycia przy komputerze. Ale w sytuacji opisanej wyżej to tylko irytuje i powoduje, że trzeba w kółko chodzić w oczekiwaniu na przyjazd pociągu lub zrezygnować z niektórych posterunków. SimRail_log_2024-06-01_17-11-07.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 3 SIMRAIL Team Share Posted June 3 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts