Piotr ET22 Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) Czy jak wywala z serwera PL2(nie w szczycie i bez zamierzonego przerywania scenariusza) to PD są zaliczane? Bywało nawet że w Wolbromie mój kibel zablokował tor bo na serwerze PL2 się zwiesił i tam pozostał mimo że realnie jechałem sobie nim dalej i dojeżdżałem do Jaroszowca Olkuskiego z jedyną anomalią taką że kierownik pociągu nie gwizdał na odjazd ale stacje miałem zaliczane. Dopiero chłopaki na czacie pisali że blokuje rozgrywkę zajmując tor w Wolbromie. Pytam bo już któryś raz z kolei po blisko 2h jazdy kiblem (Katowice Sędziszów) (Sędziszów Katowice ) wywala mnie z PL2....Niby zabawa i bez jakiejś spiny ale człowiek jednak ślęczy nad kompem bez możliwości "sejwu". Edited May 28 by Piotr ET22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr ET22 Posted May 29 Author Share Posted May 29 PD się w/w sytuacji nie zaliczają. Dzisiaj powtórka na PL2 tym razem na PWJ 146055 (od Józefinowa do Włoszczowej wszystko ok) a potem tym razem ekran stop a na podglądzie map serwera PL2 mój pociąg zostaje nagle przejęty przez użytkownika" kubaliny" .Rozumiecie ...godzina 0:55 milion pociągów wolnych do objęcia a nagle akurat mój jest przejęty dosłownie na 2 minuty i oddany BOTowi.(nie był to restart serwera). Mogę wtedy objąć zpowrotem pociąg PWJ 146055 ale PD idą się rypać. W moim przypadku trzeba sobie darować serwer PL2 jak oprócz zabawy w grę wchodzi też zdobywanie PD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted May 30 Share Posted May 30 6 godzin temu, Piotr ET22 napisał(a): Rozumiecie ...godzina 0:55 milion pociągów wolnych do objęcia a nagle akurat mój jest przejęty dosłownie na 2 minuty i oddany BOTowi.(nie był to restart serwera) Wiadomo, że są poważne bugi MP. Pisałem o tym kilka razy. Błędy, które ludzie zgłaszają nie są zatwierdzane, ale pewnie kasowane. Trzeba się z tym pogodzić i czekać albo zmienić grę. Trochę smutne, ale cóż możemy innego? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 30 Share Posted May 30 13 godzin temu, qbahn napisał(a): Trochę smutne, ale cóż możemy innego? Można grać dalej i wstrzymać się z zakupem DLC np do wyjścia z EA. Słabe wyniki sprzedaży plus negatywne opinie każdego Prezesa otrzeźwią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr ET22 Posted May 31 Author Share Posted May 31 W dniu 30.05.2024 o 21:48, misiekczołgista napisał(a): Można grać dalej i wstrzymać się z zakupem DLC np do wyjścia z EA. Słabe wyniki sprzedaży plus negatywne opinie każdego Prezesa otrzeźwią. Mimo tego że mam ogromny sentyment do ET22 i jestem jej miłośnikiem to DLC Cargo nie kupiłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts