qbahn Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 (edited) Wszedłem na nastawnię - nie było śniegu na zewnątrz. Po jakimś czasie zmieniła się aura (pojawił się w mgnieniu oka) śnieg - jednocześnie na dworze i na pulpicie nastawni. Edited May 25, 2024 by qbahn
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 27, 2024 SIMRAIL Team Posted May 27, 2024 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Bartek_Smok Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Błąd ten dalej ma miejsce, doświadczyłem go wczoraj
Piotr ET22 Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Wczoraj jak prowadziłem Towara na Sędziszów towarowy to słyszałem jak dyżurny zdziwiony był jak mu pulpit śniegiem zaj#@+-#$o....I takie atrakcje tuż przed wyjściem z EA 😉 Jestem dobrej myśli i nie chcę...nie chciałbym... przyrównywać do oczekiwań i wyników reprezentacji piłki nożnej ;).... Mam nadzieje że będzie Hurra a nie "nic się nie stało..." 😀
misiek_131415 Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 2 godziny temu, Piotr ET22 napisał(a): nie "nic się nie stało..." 😀 Nie liczyłbym na "nic się nie stało". Jak będzie coś nie tak to będzie jak w Shreku. Widły, pochodnie w dłoń i na Shreka.
Recommended Posts