SHRED Posted May 17 Share Posted May 17 Od czasu aktualizacji z cargo packiem nie mogę dołączyć na żaden serwer, internet dobry, gra przeinstalowana z dysku hdd na ssd, nie pomogło, sprawdzałem serwery min.: wszystkie pl,eu oraz cn, również rodzaj pociągu nie ma wpływu na to czy uda się dołączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted May 21 SIMRAIL Team Share Posted May 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHRED Posted May 24 Author Share Posted May 24 W dniu 21.05.2024 o 09:37, uetam napisał(a): SimRail_log_2024-05-17_17-42-38.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) Pozwolę sobie podpiąć się pod ten temat z podobnym problemem, który poruszyłem w poniższym temacie, ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Spójność plików sprawdzona. Dodam, że nigdy nie miałem problemów z multiplayerem. Dołączam log. @uetam jeśli jest tak tylko u mnie to proszę o jakąś sugestię co może być przyczyną. SimRail_log_2024-05-25_13-31-22.txt Edited May 25 by bart_dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted May 25 Share Posted May 25 @SHRED a nie jesteś przypadkiem zbanowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 25 Share Posted May 25 Jako specjalista od tematyki banów odpiszę - osoba zbanowana słusznie za swoje zachowanie i niesłusznie przez błędy w nastawniach po aktualizacji z kwietnia 2024r ma specjalny komunikat o banie. Tutaj go nie ma i nie ma bana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted May 25 Share Posted May 25 @misiekczołgista czyli rozumiem, że multi działa normalnie i tylko ja mam ten problem? Co zatem sugerujecie, reinstalacja gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 25 Share Posted May 25 8 minut temu, bart_dem napisał(a): multi działa normalnie Nie, nie działa normalnie. Po aktualizacji kwiecień 2024 wszystko długo się ładuje i coraz więcej graczy ma problemy z grą. Czy przypadkiem dzisiaj ok 10-11 wszystkie serwery nie padły na chwilkę? Bo przeglądając rano forum na dole stronki wszystkie serwery świeciły się na czerwono przez chwilę. Tak przynajmniej wydawało mi się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted May 25 Share Posted May 25 Ja od trzech dni mam to simrail.exe 2024.05.24 - 13.58.14.01.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbulator Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) Mam podobny problem, świeżo po zakupie i ściągnięciu, nie jestem w stanie dołączyć do żadnej gry online, w offline działa wszystko w porządku. Nie mam antywirusów, firewall wyłączony, VPNów brak (applowskie "przekazywanie prywatne" wyłączone). Próbowałem przez kabel ethernet (dobry światłowód 300mbps), wifi, połączenie przez tethering ze smartfona. Przy wyborze trybu dyżurnego na dowolnym serwerze, gra zawiesza się na ekranie ładowania (log 06-02_23-35), natomiast przy wyborze trybu maszynisty pojawia się świat gry jak na zrzucie ekranu i nic więcej się nie dzieje (drugi log). Komputer to Apple Mac Mini M2 16gb z odpalonym Steam przez Crossover, sim pobrany na SSD, próbowałem też sprawdzenia spójności plików na Steam, niczego to nie zmieniło). SimRail_log_2024-06-02_23-52-35.txt SimRail_log_2024-06-03_01-44-51.txt Edited June 2 by Bulbulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts