Piotr ET22 Posted May 16 Share Posted May 16 Już któryś raz z kolei mam problemy z radiem w loku EP08 w pociągu 31140 na wysokości Grodzisk Mazowiecki -Pruszków - Warszawa Grochów. Od Tunelu do Korytowa łączność na tym pociągu 31140 wzorowa. Praktycznie po zmianie kanału z R1 na R2 za Korytowem w kierunku Grodziska występuje problem z łącznością radiową. Problem polega na tym że wszyscy inni(dyżurni i mechanicy w zasięgu 15km) w tym rejonie słyszą mnie głośno i wyraźnie ale ja ich przez radio wogóle. Ratujemy się pisaniem na czacie ale irytujące to jest. Czy Wy macie również tego typu problemy z łącznością w tym rejonie na tym pociągu 31140? Czy wogóle w innych rejonach na innych pociągach napotykacie na tego typu problemy z łącznością ( inni was słyszą a wy nikogo-pozostaje tylko czat)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszszsz Posted May 17 Share Posted May 17 Cześć, czasami tak mam, gdy podczas gry podłączam słuchawki przez Bluetootha albo zmieniam połączenie z jednych słuchawek na drugie. Jeżeli problem występuje, ale nie podłączasz słuchawek po BT, spróbuj zmienić kanał na poprzedni i ponownie ustawić na prawidłowy albo włącz na chwilę bota maszynistę, który powinien ustawić poprawne parametry dla wszystkich urządzeń. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts