Piotr ET22 Posted May 16 Posted May 16 Już któryś raz z kolei mam problemy z radiem w loku EP08 w pociągu 31140 na wysokości Grodzisk Mazowiecki -Pruszków - Warszawa Grochów. Od Tunelu do Korytowa łączność na tym pociągu 31140 wzorowa. Praktycznie po zmianie kanału z R1 na R2 za Korytowem w kierunku Grodziska występuje problem z łącznością radiową. Problem polega na tym że wszyscy inni(dyżurni i mechanicy w zasięgu 15km) w tym rejonie słyszą mnie głośno i wyraźnie ale ja ich przez radio wogóle. Ratujemy się pisaniem na czacie ale irytujące to jest. Czy Wy macie również tego typu problemy z łącznością w tym rejonie na tym pociągu 31140? Czy wogóle w innych rejonach na innych pociągach napotykacie na tego typu problemy z łącznością ( inni was słyszą a wy nikogo-pozostaje tylko czat)?
Lukaszszsz Posted May 17 Posted May 17 Cześć, czasami tak mam, gdy podczas gry podłączam słuchawki przez Bluetootha albo zmieniam połączenie z jednych słuchawek na drugie. Jeżeli problem występuje, ale nie podłączasz słuchawek po BT, spróbuj zmienić kanał na poprzedni i ponownie ustawić na prawidłowy albo włącz na chwilę bota maszynistę, który powinien ustawić poprawne parametry dla wszystkich urządzeń. Pozdrawiam
Recommended Posts