karol_domag Posted May 9 Share Posted May 9 Po wejściu w tryb lokomotywowni można przeglądać różnego rodzaju tabor. Kiedy wybierzemy jakiś z wagonów pasażerskich możemu go widzieć, przejść się wokół niego. Jeśli wagon został wybrany jako pierwszy to klawisz "1" nie reaguje. (na ponizszym filmie wciskałem go w 00:09) Kiedy jednak wybierzemy dowlną lokomotywę, możemy nacisnąć"1" aby na nią wejść (tak zrobiłem na poniższym filmie w 00:22). Niestety kiedy potem wybierzemy znowu pasażerski wagon i znowu naciśniemy "1" to lokomotywownia się zawiesza. (tak zrobiłem w 00:30) Słychać jakiś głośny dźwięk, ale nic nie można zrobić. Chodzenie jest zablokowane, tabor prezentowany sie nie zmienia. https://youtu.be/TcoZd1YoJZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 9 SIMRAIL Team Share Posted May 9 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3341 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3341 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts