KOlorowy Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) Starsze lokomotywy które w swoim wyposażeniu mają kuchenki, po objęciu składu przez mechanika pozostają włączone, zamiast być wyłączone. Edited May 6 by KOlorowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted May 9 SIMRAIL Team Share Posted May 9 W sensie bot włącza kuchenkę? 😮 To jest pokrętło dla picu, nie podpięte do fizyki. Sprawdziłem w zezowatej siódemce i nie dotykał go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted May 10 Author Share Posted May 10 (edited) Dziwne. Jechałem ET22 i na samym początku po przejęciu składu, wyłączyłem kuchenkę. Potem na chwilkę musiałem włączyć bota. Gdy go wyłączyłem, zauważyłem że kuchenka została ponownie włączona. Taki "problem" był na 07 i na "Śwince" bodajże. Niestety, do końca maja nie mam jak tego sprawdzić. Cytat W sensie bot włącza kuchenkę? Z tego co zauważyłem, to tak. Edited May 10 by KOlorowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts