PKPziom Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) Witam, Kieruję to pytanie do Twórców Simrail'a. Czy w grze pojawi się możliwość dodania pociągu (własnego składu) na danej stacji pod konkretnym semaforem (podstawienie składu) czy coś podobnego, co ma miejsce w TD2? w trybie wieloosobowym? Edited May 5 by PKPziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted May 5 Share Posted May 5 Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted May 5 Share Posted May 5 W TD2 to dyżurni układają trasę i rj, indywidualnie dla każdego zespawnowanego składu, dlatego jest to możliwe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKPziom Posted May 5 Author Share Posted May 5 6 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się Kurcze trochę szkoda 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1_kkus Posted May 5 Share Posted May 5 Na dobrą sprawę to problemu by raczej nie było gdyby owy system własnych składów był dostępny pod warunkiem wybrania konkretnego rozkładu jazdy ze stacji początkowej dla przykładu trasa z Katowic do Warszawy ze spawnem na szlaku przed wjazdem do Katowic jako rozwiązanie dopóki nie ma możliwości manewrowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted May 6 SIMRAIL Team Share Posted May 6 Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKPziom Posted May 8 Author Share Posted May 8 (edited) W dniu 6.05.2024 o 10:02, Królik Uszasty napisał(a): Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne. oo dziękuję za za pomoc, myślę że temat uważam za zamknięty 🙂 Edited May 8 by PKPziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts