PKPziom Posted May 4 Posted May 4 (edited) Witam, Kieruję to pytanie do Twórców Simrail'a. Czy w grze pojawi się możliwość dodania pociągu (własnego składu) na danej stacji pod konkretnym semaforem (podstawienie składu) czy coś podobnego, co ma miejsce w TD2? w trybie wieloosobowym? Edited May 5 by PKPziom
KOlorowy Posted May 5 Posted May 5 Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się 1 4
bart_dem Posted May 5 Posted May 5 W TD2 to dyżurni układają trasę i rj, indywidualnie dla każdego zespawnowanego składu, dlatego jest to możliwe. 1
PKPziom Posted May 5 Author Posted May 5 6 godzin temu, KOlorowy napisał(a): Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się Kurcze trochę szkoda 😕
F1_kkus Posted May 5 Posted May 5 Na dobrą sprawę to problemu by raczej nie było gdyby owy system własnych składów był dostępny pod warunkiem wybrania konkretnego rozkładu jazdy ze stacji początkowej dla przykładu trasa z Katowic do Warszawy ze spawnem na szlaku przed wjazdem do Katowic jako rozwiązanie dopóki nie ma możliwości manewrowania
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted May 6 SIMRAIL Team Posted May 6 Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne.
PKPziom Posted May 8 Author Posted May 8 (edited) W dniu 6.05.2024 o 10:02, Królik Uszasty napisał(a): Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne. oo dziękuję za za pomoc, myślę że temat uważam za zamknięty 🙂 Edited May 8 by PKPziom
Recommended Posts