Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, Kieruję to pytanie do Twórców Simrail'a. Czy w grze pojawi się możliwość dodania pociągu (własnego składu) na danej stacji pod konkretnym semaforem (podstawienie składu) czy coś podobnego, co ma miejsce w TD2? w trybie wieloosobowym?

Edited by PKPziom
Posted

Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się 

• Thanks 1
  • I agree 4
Posted

W TD2 to dyżurni układają trasę i rj,  indywidualnie dla każdego zespawnowanego składu, dlatego jest to możliwe.

• I agree 1
Posted
6 godzin temu, KOlorowy napisał(a):

Mając z góry ułożony rozkład, nie ma takiej możliwości i raczej jej nie będzie. Twórcy na temat kiedyś wypowiadali się 

Kurcze trochę szkoda 😕

Posted

Na dobrą sprawę to problemu by raczej nie było gdyby owy system własnych składów był dostępny pod warunkiem wybrania konkretnego rozkładu jazdy ze stacji początkowej dla przykładu trasa z Katowic do Warszawy ze spawnem na szlaku przed wjazdem do Katowic jako rozwiązanie dopóki nie ma możliwości manewrowania 

• SIMRAIL Team
Posted

Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne.

Posted (edited)
W dniu 6.05.2024 o 10:02, Królik Uszasty napisał(a):

Żeby się nie powtarzać, odsyłam do swojej wcześniejszej odpowiedzi. Sytuacja się trochę zmieniła, ale w gruncie rzeczy jest to dalej aktualne.

oo dziękuję za za pomoc, myślę że temat uważam za zamknięty 🙂

Edited by PKPziom
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy