jumps Posted April 25 Share Posted April 25 W trakcie jazdy w okolicy Pruszkowa (nie wiem czy to ma znaczenie) wyskoczył mi komunikat o wygaśnięciu licencji ivony. Nie sposób go zamknąć, naciśnięcie Nie lub próba zamknięcia powoduje ponowne pojawienie się okienka. Na pasku zadań grupuje to powiadomienie z procesem Simraila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 29 SIMRAIL Team Share Posted April 29 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3317 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team inomushis Posted May 2 SIMRAIL Team Share Posted May 2 W SimRailu nie ma żadnych odwołań do tego oprogramowania. Synteza mowy dostarczana jest przez Amazon Poly i Windows TTS. Być może samodzielnie zmieniałeś ustawienia syntezatora mowy w Windowsie, zastępując go Ivoną i dało to taki efekt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) 2 godziny temu, inomushis napisał(a): Amazon Poly Ivona została sprzedana Amazonowi. Więc może to jakiś trop? Chociaż u mnie nie było takich komunikatów. Edited May 2 by qbahn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team inomushis Posted May 2 SIMRAIL Team Share Posted May 2 Nie, to też nie jest trop ponieważ z serwera pobierane są gotowe pliki wav z nagraniem zapowiedzi. To jak powstały nie ma tutaj znaczenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumps Posted May 10 Author Share Posted May 10 W dniu 2.05.2024 o 09:28, inomushis napisał(a): W SimRailu nie ma żadnych odwołań do tego oprogramowania. Synteza mowy dostarczana jest przez Amazon Poly i Windows TTS. Być może samodzielnie zmieniałeś ustawienia syntezatora mowy w Windowsie, zastępując go Ivoną i dało to taki efekt? Racja, faktycznie kiedyś coś przy tym grzebałem o czym zdążyłem już zapomnieć. Dzięki, temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts