Domip Posted April 23 Share Posted April 23 Witam Bot w nocy na multi powinien jeździć z włączonym światłem w kabinie lokomotywy. Przejmując pociąg od bota pierwsze co trzeba zrobić to włączyć światło w kabinie, w ten sposób marnujemy tylko czas. Jeżeli bot ma odwzorowywać maszynistę, powinien to robić w dobry sposób. Nie sądzę aby prawdziwy maszynista jeździł bez włączonego światła w kabinie lokomotywy. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted April 23 SIMRAIL Team Share Posted April 23 Jestem prawdziwym maszynistą, nie jeździmy z włączonym światłem w kabinie, bo wtedy nie widzimy, gdzie jedziemy. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted April 23 Share Posted April 23 Godzinę temu, GoppelPL napisał(a): Jestem prawdziwym maszynistą, nie jeździmy z włączonym światłem w kabinie, bo wtedy nie widzimy, gdzie jedziemy. To się nazywa adaptacja do ciemności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaca Posted April 23 Share Posted April 23 No i się wydało skąd narzekania że noc za ciemna 😉 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts