AnT Posted April 22 Share Posted April 22 Nie mogę uruchomić radiotelefonu w lokomotywie EU07 niezależnie od tego jaki scenariusz wybierałem, nic nie pomagało, również zresetowanie gry. Mam pytanie czy tylko ja mam taki błąd, czy może jestem na tyle głupi że nie potrafię najzwyczajniej włączyć radiotelefonu. Próbowałem włączać poradnik do tej lokomotywy podczas którego też nie mogłem owego radiotelefonu włączyć, a sam poradnik najzwyczajniej nie był do ukończenia, ponieważ miałem załączyć radiotelefon żeby przejść dalej, a ten nie działał. Ps. Jeszcze przed aktualizacją gry do najnowszej wersji, normalnie radiotelefon działał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristof Posted April 22 Share Posted April 22 Mam to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 22 Share Posted April 22 potwierdzam. tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted April 22 SIMRAIL Team Share Posted April 22 Możecie sprawdzić, czy na tylnej ścianie kabiny A jest włączony zasilacz i rozdzielacz (tak jak w tutorialu dla ET22)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 22 Share Posted April 22 Miło że można to sprawdzić w tutorialu którego się nie zakupiło. Radio działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted April 23 SIMRAIL Team Share Posted April 23 Poprawiona wersja samouczka została przygotowana i będzie wgrana w kolejnym paczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 23 Share Posted April 23 Misja Staszic-Łazy EU-07?. Jednym patchem?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted April 23 SIMRAIL Team Share Posted April 23 Nie, brakujące odniesienia do zasilacza i rozdzielacza radiotelefonu w samouczku dla EU07. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 23 Share Posted April 23 Tak tylko próbuje. Może w innym patchu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambient Posted May 20 Share Posted May 20 Witam W moim przypadku nie mogę się połączyć z dyżurnym w trybie pojedynczego gracza . Radio uruchomione zgodnie ze sztuką , ale dyżurny ani słowa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzego90 Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) 2 godziny temu, Ambient napisał(a): Witam W moim przypadku nie mogę się połączyć z dyżurnym w trybie pojedynczego gracza . Radio uruchomione zgodnie ze sztuką , ale dyżurny ani słowa . A masz odpowiedni kanał radiowy ustawiony? Edited May 20 by Grzego90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mxti 強姦 Posted July 22 Share Posted July 22 tez tak mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts