mluczak.kutno Posted August 18 Share Posted August 18 2 godziny temu, adamets2 napisał(a): Raz deszcz, raz śnieg, reszta bezchmurnie 🙂 bo niestety w scenariuszach pogoda jest zaprogramowana. Nawet jak się zmienia jest zaprogramowana. Mówię o singlu oczywiście. A mogłaby być trochę bardziej losowa. W multi chociażby są używane dane pogodowe dla danego obszaru, zapewne więc nie byłoby problemem ich wykorzystanie też w singlu. Dać graczowi wybór, czy chce pogodę z prawdziwego świata, czy taką zaprogramowaną w scenariuszu i już jest trochę mniej monotonnie 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted August 18 Share Posted August 18 5 godzin temu, adamets2 napisał(a): Nawet jak się zmienia jest zaprogramowana. Jest brana na podstawie rzeczywistej. Przynajmniej na MP. Chodziło mi bardziej o przejścia. Jeśli nastepuje szybka zmiana pogody, to przejścia są zbyt gwałtowne - niedopracowane. Popracujesz jako DR to może zwrócisz uwagę. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted August 18 Share Posted August 18 (edited) 5 godzin temu, PL_Andrev napisał(a): Rzeczywiście, brakuje np. gęstej mgły, czy intensywnych opadów deszczu / śniegu O, tu się nie zgodzę. Widziałem porządną zamieć, że widoczność mocno spadała... i w dyżurce był śnieg 😉 😄 Mgły poprawili i bywają niezłe, choć takiej, z widocznością poniżej 50 m to nie widziałem. Oj, by się jechało z duszą na ramieniu. 🙂 Edited August 18 by qbahn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts