Marcion Posted February 2 Share Posted February 2 Bot na Myszkowie kilka razy zatwierdza godziny odjazdu z Myszkowa przez co pokazuje, że pociąg jest opóźniony x minut, a przyjeżdża planowo. Na oko zaobserwowałem, że 2 razy zatwierdza kiedy pociąg przejeżdża przez przystanki osobowe. Przedstawionym na wyżej zdjęciu wszystkie stacje wcześniejsze niż Myszków mają zaznaczone opóźnienie 9 minut, bo z takim opóźnieniem 442031 wyjechał ze spawna. W Myszkowie jest 14 minut opóźniony, bo wtedy ostatni raz bot zatwierdził odjazd. Na Zawierciu zaznaczyłem faktyczny przejazd pociągu wynoszący 9 minut opóźnienia, tak jak wyruszył z Myszkowa. Ponadto boty zatwierdzają odjazdy na przystankach osobowych wewnątrz mapy np. na trasie Łazy Łc - Dąbrowa Górnicza Ząbkowice DZA. Nie wiem kiedy dokładnie takie coś występuje, ale na pewno jak osobowy zatrzymuje się na przystankach jak ma ph. Przeanalizuję dokładniej ten błąd i w razie czego założę nowy temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 2 SIMRAIL Team Share Posted February 2 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts