PeVoo Posted January 30 Share Posted January 30 Wjechałem do Centralnej kiblem, zatrzymałem się, otworzyłem drzwi - wszystko ok. Napisało mi ponad 2 minuty postoju, więc włączyłem bota żeby nie przegapić i chciałem wyjść na alt-tab. Niestety w momencie aktywacji bota pociąg nagle dostał prędkości (bez rozpędzania), a następnie bot sobie radośnie "kontynuował" hamowanie do końca peronu. Przez ten czas ja byłem jechany co sekundę punktami karnymi za jazdę z otwartymi drzwiami (mimo, że nic nie mogłem zrobić bo bot był włączony i to on sterował, także chamówa totalna). Podejrzewam, że jest to bardzo łatwy błąd do naprawienia (a przynajmniej powinien taki być), za to haniebny i wkurzający, więc proponuję go wrzucić na szczyt listy i szybko naprawić. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 1 SIMRAIL Team Share Posted February 1 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts