Ksiundz Mateusz Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Mam pewien problem. Siedziałem już zdecydowanie ponad godzinę na nastawniach, w grze mam ogólnie 20h a dalej nie mam odblokowanej nawet nastawni Knapówka (0,4h). Wie ktoś co ja źle robię?
jumps Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 34 minuty temu, Ksiundz Mateusz napisał(a): Mam pewien problem. Siedziałem już zdecydowanie ponad godzinę na nastawniach, w grze mam ogólnie 20h a dalej nie mam odblokowanej nawet nastawni Knapówka (0,4h). Wie ktoś co ja źle robię? Czas który się pokazuje to czas który jeszcze ci pozostał do odblokowania innych nastawni. Więc jeśli przy Knapówce masz 0,4h to żeby ją odblokować musisz spędzić jeszcze pół godziny na innej nastawni.
Ksiundz Mateusz Posted December 26, 2023 Author Posted December 26, 2023 18 minut temu, jumps napisał(a): Czas który się pokazuje to czas który jeszcze ci pozostał do odblokowania innych nastawni. Więc jeśli przy Knapówce masz 0,4h to żeby ją odblokować musisz spędzić jeszcze pół godziny na innej nastawni. aha, dobra, dzięki
Recommended Posts