glina20 Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Witam, Podczas jazdy CMK w stronę Włoszczowy miałem okazję jechać pod słońce i pytanie czy taki ekstremalny efekt ma mieć miejsce. Z rozmowy przez radiotelefon wynika, że nie tylko Ja mam taki efekt. Druga sprawa dotyczy lokomyty którą jechałem EU07-241, jej wycieraczki nie zbierają wody z szyby. Podsyłam filmik dla zobrazowania sytuacji. Pozdrawiam twórców, mechaników oraz dyżurnych 🙂 Ekstremalna jazda pod słońce z brakiem pracy wycieraczki.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 28, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 28, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogaleqq Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Z własnego doświadczenia grając dzisiaj na PL3 elfem KŚ w ukrotnieniu także mogę dodać, że wycieraczki nie spełniały swojej funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korsarz Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Tak! Ja jeżdżę bez włączonych wycieraczek, ponieważ każda kropla deszczu spadająca na szybę sama znika po 2-3 sekundach i widoczność i tak jest wystarczająca, żeby ich nawet nie załączyć. Wycieraczki u mnie są bezużyteczne w każdej lokomotywie, nawet jeśli działają, szyba sama wysycha i bez wycieraczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts