panpreza Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Moja propozycja usprawnienia myslę, że jest istotna z punktu widzenia klienta kupującego grę. Otóż siedząc na dyżurce lubię patrzeć na przejeżdżające pociągi i one wszystkie są puste. Dodajcie ludzi, bo to słabo wygląda, jak jedyną osobą w pociągu jest maszynista. 2
PL_Andrev Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 W dniu 22.12.2023 o 09:49, panpreza napisał(a): Moja propozycja usprawnienia myslę, że jest istotna z punktu widzenia klienta kupującego grę. Otóż siedząc na dyżurce lubię patrzeć na przejeżdżające pociągi i one wszystkie są puste. Dodajcie ludzi, bo to słabo wygląda, jak jedyną osobą w pociągu jest maszynista. Mi bardziej przeszkadza widok pociągów bez maszynistów, ale może dlatego że jeżdżę a nie dyżuruję. 2
jumps Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 2 godziny temu, PL_Andrev napisał(a): Mi bardziej przeszkadza widok pociągów bez maszynistów, ale może dlatego że jeżdżę a nie dyżuruję. Na multiplayer są maszyniści w pociągach.
Recommended Posts