Maksu_ Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 Sugeruję dodać autozapis (do włączenia w ustawieniach). Można zrobić opcję jak często ma działać, np. 2, 5, 10, 15, 20, 30 min. Byłaby to dobra opcja dla osób, którym często crashuje się komputer. 1 3
adamets2 Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 To jest obecnie chyba najbardziej pożądana sugestia do całej gry. 1 1
krzysiukud422 LOLO Posted Monday at 09:24 PM Posted Monday at 09:24 PM Bardziej by się przydało zapisywanie rozpoczętych scenariuszy. 1 1
KOlorowy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Teraz, krzysiukud422 LOLO napisał(a): @bart_dem Co cię tak bawi!? Może ma dobry humor?
bart_dem Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 11 minut temu, KOlorowy napisał(a): Może ma dobry humor? Otóż to😉
Piotr ET22 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jest 21.12.2024...na wpis z sugestią o zapis gry....mam dokładnie ten sam ,dobry humor co @bart_dem 1
adamets2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago No chłopaki nie dali rady 🙂 Rok przygotowywali się do tego ostatniego wielkiego updatu. No i po drodze jeszcze DLC z towarem. To zapis się nie udał 🙂 A szczerze mówiąc to powinno być w grze od samego początku, ale słyszałem tu, że koncepcja była taka, żeby w ogóle nie było zapisu żeby urealnić grę... W końcu maszynista w prawdziwym życiu też zapier...a te parę godzin i nie może sobie zrobić save... 🙂 Ja bym tylko dodał taką drobną różnicę, że jemu za to płacą grube tysiące 🙂 Jeśli SimKol zapłaci mi tyle ile maszynistom na etacie za regularne kursy w SimRail to od jutra zaczynam grać bez save i nawet nie będzie przerwy na święta 🙂 1
Recommended Posts