Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Sugeruję dodać autozapis (do włączenia w ustawieniach). Można zrobić opcję jak często ma działać, np. 2, 5, 10, 15, 20, 30 min. Byłaby to dobra opcja dla osób, którym często crashuje się komputer. 

• Haha 1
  • I agree 5
  • 1 year later...
Posted

No chłopaki nie dali rady 🙂 Rok przygotowywali się do tego ostatniego wielkiego updatu. No i po drodze jeszcze DLC z towarem. To zapis się nie udał 🙂 

A szczerze mówiąc to powinno być w grze od samego początku, ale słyszałem tu, że koncepcja była taka, żeby w ogóle nie było zapisu żeby urealnić grę... W końcu maszynista w prawdziwym życiu też zapier...a te parę godzin i nie może sobie zrobić save... 🙂 Ja bym tylko dodał taką drobną różnicę, że jemu za to płacą grube tysiące 🙂 Jeśli SimKol zapłaci mi tyle ile maszynistom na etacie za regularne kursy w SimRail to od jutra zaczynam grać bez save i nawet nie będzie przerwy na święta 🙂 

• Like 1
  • Haha 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy