Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Włączanie/wyłączanie górnego reflektora podczas jazdy włącza/wyłącza losowe światło w pociągu jadącym z naprzeciwka (szczególnie widoczne w nocy).

Mowa tu oczywiście o wzmocnieniu wybranego światła, które jest widoczne z daleka - tuż przed minięciem pojazdu jadącego z naprzeciwka można dostrzec, że dane światło lekko się świeci (tak jakbyśmy obserwowali je z bliska).

Defekt zaobserwowano podczas symbolicznego migania górnym światłem do innych maszynistów, przed główną aktualizacją z listopada nie dostrzeżono tego defektu.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Posted
23 godziny temu, Arbalista8 napisał(a):

Włączanie/wyłączanie górnego reflektora podczas jazdy włącza/wyłącza losowe światło w pociągu jadącym z naprzeciwka (szczególnie widoczne w nocy).

Mowa tu oczywiście o wzmocnieniu wybranego światła, które jest widoczne z daleka - tuż przed minięciem pojazdu jadącego z naprzeciwka można dostrzec, że dane światło lekko się świeci (tak jakbyśmy obserwowali je z bliska).

Defekt zaobserwowano podczas symbolicznego migania górnym światłem do innych maszynistów, przed główną aktualizacją z listopada nie dostrzeżono tego defektu.

Chyba zdarzyło się mi, migałem do gościa tak po prostu, a mu sie gorny reflektor zapalal i gasl.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy