Arbalista8 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Włączanie/wyłączanie górnego reflektora podczas jazdy włącza/wyłącza losowe światło w pociągu jadącym z naprzeciwka (szczególnie widoczne w nocy). Mowa tu oczywiście o wzmocnieniu wybranego światła, które jest widoczne z daleka - tuż przed minięciem pojazdu jadącego z naprzeciwka można dostrzec, że dane światło lekko się świeci (tak jakbyśmy obserwowali je z bliska). Defekt zaobserwowano podczas symbolicznego migania górnym światłem do innych maszynistów, przed główną aktualizacją z listopada nie dostrzeżono tego defektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 6, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivers2137 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 23 godziny temu, Arbalista8 napisał(a): Włączanie/wyłączanie górnego reflektora podczas jazdy włącza/wyłącza losowe światło w pociągu jadącym z naprzeciwka (szczególnie widoczne w nocy). Mowa tu oczywiście o wzmocnieniu wybranego światła, które jest widoczne z daleka - tuż przed minięciem pojazdu jadącego z naprzeciwka można dostrzec, że dane światło lekko się świeci (tak jakbyśmy obserwowali je z bliska). Defekt zaobserwowano podczas symbolicznego migania górnym światłem do innych maszynistów, przed główną aktualizacją z listopada nie dostrzeżono tego defektu. Chyba zdarzyło się mi, migałem do gościa tak po prostu, a mu sie gorny reflektor zapalal i gasl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stary_ortalion Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Może reflektory maja tak dobrze zaimplementowane parabole ....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts