Jaca Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Myślę że przydatne było by usprawnienie przy wysyłaniu komunikatu z nastawni, zamiast każdorazowo klikać "Wyślij" do tej funkcji dodać klawisz enter. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 19 godzin temu, Jaca napisał(a): Myślę że przydatne było by usprawnienie przy wysyłaniu komunikatu z nastawni, zamiast każdorazowo klikać "Wyślij" do tej funkcji dodać klawisz enter. Zgłaszałem już to kilka miesięcy temu, niestety bez odzewu😏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team inomushis Posted December 18, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 18, 2023 Mówicie o komunikacje wysyłanym przez telefon - łączność zapowiadawczą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur_G Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Tak, chodzi o komunikaty typu "Pociąg aaaa odjechał", gdzie niżej jest przycisk wyślij, ale praktycznie tylko myszą można go wcisnąć. Enter po wpisaniu numeru byłby tu na miejscu i powodował wysłanie wiadomości z zamknięciem okienka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts