KOlorowy Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 W momencie, kiedy mamy włączony ekran ustawiania przebiegu - komunikacja głosowa z innymi graczami nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 30, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 30, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2926 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2926 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted December 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 1, 2023 Brak komunikacji czy że Push to talk nie działa? To dość duża różnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 3 minuty temu, Sui napisał(a): Brak komunikacji czy że Push to talk nie działa? To dość duża różnica. Naciskając "tyldę" ( klawisz odpowiedzialny za komunikację głosową, czyli tak zwane radio) i będąc w tymże ekranie. Znajdując się poza ekranem, włączałem komunikację radiową, po czym uruchamiałem rzeczony ekran (cały czas trzymając "tyldę") z powrotem i wtedy również nikt mnie nie słyszał. Pod kątem połączenia telefonicznego z innymi posterunkami, bądź odbierania radiowych komunikatów podczas otwartego ekranu o którym mowa, nie robiłem testów. Mogę je wykonać i zdać relację Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted December 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted December 1, 2023 W sensie klawisz push to talk faktycznie nie jest rozpoznawany. To poprawiłem. Komunikacja telefoniczna zdaje się działać normalnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 W dniu 1.12.2023 o 08:25, Sui napisał(a): W sensie klawisz push to talk faktycznie nie jest rozpoznawany. To poprawiłem. Komunikacja telefoniczna zdaje się działać normalnie. Sytuacja występuje również na ekranie EDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts