igorkbk Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 ...i nie chodzi mi tutaj o ruchy kamerą. Zauważyłem, że Traxx ma straszne problemy z rozpędzeniem się bez względu jaki towar wozimy (na tym przykładzie pełne węglareczki). Na załączonym obrazku widać moc zadaną, piachem sypałem cały czas pod siebie (nie pulsacyjnie) a mimo to prąd albo stoi w miejscu albo ma tendencję do spadków. Nie ma znaczenia czy jedzie się po płaskim czy z górki czy pod górę. Nie znam się szczerze i czy w rzeczywistości Traxior faktycznie jest taki słaby, ale oglądając różne cab wiev widać że ta maszyna jednak potrafi się załadowana rozpędzić. Jeśli faktycznie jest taki problem żeby tą maszyną się prawidłowo rozpędzić to proszę o sprostowanie, ewentualnie można by zbuffować tą maszynę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masterczulki Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Za duża moc na taką prędkość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezzman Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Spotkałem się z tym problemem. Próbowałem na różnych zadanych mocach, z piaskowaniem, bez piaskowania, nic nie pomagało. Po załączeniu bota ten bez problemu rozpędzał się na jakiejś 30% zadanej mocy (na takim ustawieniu także próbowałem). Dla mnie wygląda na jakiegoś buga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts