adamets2 Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 (edited) Jestem nowym graczem i nie wiem czy to bug czy tak powinno być, ale wczoraj grałem na multi i zatrzymało mnie czerwone z takim komunikatem: Edited November 26, 2023 by adamets2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted November 26, 2023 Author Share Posted November 26, 2023 (edited) Nie wiem czy to był bug czy celowo. Czekałem z 15 min i nic. Komunikat wysłał system. I jeszcze mam takie pytanie: miałem trasę przez Łódź do Bydgoszczy co jak wiemy nie istnieje w SR. Co się dzieje jak się dojeżdża do skraju mapy? 🙂 Zatrzymują nas światła czy gra informuje, że się wyjeżdża po za aktywny teren mapy? Edited November 26, 2023 by adamets2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 26, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 26, 2023 Był to błąd. Zostanie to poprawione w aktualizacji o godzinie 16:00 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averrnor Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 40 minut temu, adamets2 napisał(a): Co się dzieje jak się dojeżdża do skraju mapy? Wyświetla się komunikat o ukończeniu scenariusza i wyrzuca nas z pociągu 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts