Averrnor Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Wiele razy przejmując posterunek pulpit komputerowy mi się nie załadował i doładować się nie chciał. Nie zawsze się tak jednak dzieje. Przed updatem z 21.11 takie sytuacje się nie zdarzały. Kończy się to wyjściem z dyżurki, żeby nie utrudniać ruchu i przejęciem jej przez innego gracza. Pech... Przykład z Zawodzia, ale w Grodzisku sytuacja identyczna, również Włoszczowa. SimRail_log_2023-11-25_16-04-22.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 25, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 25, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2887 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2887 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panpreza Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Ja odwrotnie jak kolega mam pusty ekran z rozkładem oraz jako maszynista na końcu trasy nie widzę wykresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts