Jezzman Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) No to zacznę zgłaszanie błędów w nowym patchu 😛 Jak w tytule, papierowy rozkład jazdy na Dragonie jest niewidoczny. Hitbox jest i da się w niego kliknąć, ale nie widać modelu/tekstur. Edited November 21, 2023 by Jezzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 21, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2830 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2830 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumps Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Dodam tylko że ten błąd występuje prawdopodobnie we wszystkich składach. EN57 i Traxx to samo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 W pendolino rozklad jazdy dziala, ale powinniscie dodac mozliwosc przyblizania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 22, 2023 Poprawiono. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Andrev Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Godzinę temu, uetam napisał(a): Poprawiono. Ale to będzie jakiś patch-fix czy w następnej aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 14 godzin temu, krycjuy3DIDI napisał(a): W pendolino rozklad jazdy dziala, ale powinniscie dodac mozliwosc przyblizania... W jaki sposób działa? Mi udało się wyświetlić tylko okładkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 1 hour ago, Frank Murphy said: W jaki sposób działa? Mi udało się wyświetlić tylko okładkę. Każdemu działa.. naciśnij ten przycisk co jest na dole rozkładu jazdu po lewej stronie.. potem masz UI z nastepna, poprzednia tf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 24 minuty temu, krycjuy3DIDI napisał(a): Każdemu działa.. naciśnij ten przycisk co jest na dole rozkładu jazdu po lewej stronie.. potem masz UI z nastepna, poprzednia tf O, rzeczywiście - są przyciski. Ciekawe, wcześniej ich nie miałem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycjuy3DIDI Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 10 minutes ago, Frank Murphy said: O, rzeczywiście - są przyciski. Ciekawe, wcześniej ich nie miałem. Bo naprawili wiele rzeczy pod osłoną nocy 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 2 minuty temu, krycjuy3DIDI napisał(a): Bo naprawili wiele rzeczy pod osłoną nocy 😉 Wiem, dolali 30 MB płynu do spryskiwacza w Pendolino. 😉 A tak na serio to nie wiem kiedy kliknąłem na ten rozkład, czy wczoraj, czy dzisiaj rano. Najważniejsze, że już działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszszsz Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 19 godzin temu, uetam napisał(a): Poprawiono. Podczas jazdy pociągiem 45276 rozkład jazdy nie był wyświetlany w kabinie lokomotywy. Proszę o naprawę błędu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 23, 2023 1 godzinę temu, Lukaszszsz napisał(a): Podczas jazdy pociągiem 45276 rozkład jazdy nie był wyświetlany w kabinie lokomotywy. Proszę o naprawę błędu. Już powinny byc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts