krycjuy3DIDI Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 25 minutes ago, MavPL said: A pewnie, że będę śmigał Ty2. Co do realizmu... Tutaj chcecie jak najbardziej realną grę, a dopiero niedawno sami rządaliście jakichś nowych ikonek do czegoś tam i czegoś tam jeszcze i twierdziliście, że to nie zmienia realizmu gry, a gdy zostanie dodany parowóz, to już realizm siada? Coś mi się nie zgadza. Jak wyjdzie kibel, zaraz będą prostesty, że nie może jeździć tymi samymi trasami, co inne pociągi, bo jest stary i psuje realizm gry. O trasie retro nic nie słyszałem i nie mam pojęcia, skąd wziąłeś te newsy. Bardzo chętnie poczytam, bądź posłucham o nich. Nie, nie robię żadnej burzy, poprostu zestawiam fakty. Przecież już od dawna wiadomo, że będzie dedykowana trasa retro dla tego parowozu... Ja mogę tolerować parowóz tylko gdyby to miał być jakiś event Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumps Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 (edited) 28 minut temu, MavPL napisał(a): Co do realizmu... Tutaj chcecie jak najbardziej realną grę, a dopiero niedawno sami rządaliście jakichś nowych ikonek do czegoś tam i czegoś tam jeszcze i twierdziliście, że to nie zmienia realizmu gry, a gdy zostanie dodany parowóz, to już realizm siada? Coś mi się nie zgadza. Jak wyjdzie kibel, zaraz będą prostesty, że nie może jeździć tymi samymi trasami, co inne pociągi, bo jest stary i psuje realizm gry. O trasie retro nic nie słyszałem i nie mam pojęcia, skąd wziąłeś te newsy. Bardzo chętnie poczytam, bądź posłucham o nich. Nie wiem o jakie ikonki chodzi i wstawianie wszystkich do jednego worka jest tutaj bez sensu. Co do realizmu - prawdą jest że nie będzie się wpasowywał w obecny tabor i infrastukturę w grze która ma odwzorowywać rok 2018, natomiast to też zależy od tego jak zostanie zaimplementowany w rozgrywce multiplayer - jeśli będzie jeździł raz na kilka godzin to będzie to w porządku ale jeśli co trzeci/czwarty pociąg ma być parowozem wśród nowoczesnych lokomotyw i EZT no to jednak zdecydowanie nie jest to realistyczne i będzie mocno kłuło w oczy. Jeśli chodzi o trasę retro, była zapowiadana, chociaż faktycznie ostatnio mam wrażenie temat trochę ucichł. Pamiętam że na pewno była zapowiadana jeszcze w czasie playtestów Simraila, najnowsze co mogłem znaleźć na ten temat to wzmianka w development logu z dnia 9 marca. Co ciekawe nie widać jej już w następnym logu z czerwca. Edited November 11, 2023 by jumps Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted November 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted November 11, 2023 Jako, że odpowiedź na zadane pytanie została już udzielona, a wywiązuje się tu niepotrzebna kłótnia - zamykam. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts