Mikol z Łodzi Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Dobry, Gdzie mogę sprawdzić ile mam już wysiedzianych godzin na dyżurce? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlgierdOs Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) Godzinę temu, Mikol z Łodzi napisał(a): Dobry, Gdzie mogę sprawdzić ile mam już wysiedzianych godzin na dyżurce? Pozdrawiam Ilość wysiedzianych godzin na nastawniach oraz parę innych parametrów takich jak: ilość przejechanych kilometrów (ogólnie oraz w metrach), punktów możesz sprawdzić na SteamDB (logujesz się przez steam, wyszukujesz Simraila i po lewej stronie szukasz zakładki "Achievements", no i "Stats" na dole. Warunek jest tylko jeden - na czas logowania musisz zmienić ustawienia prywatności na publiczne na swoim profilu. Godziny na nastawni będą się wyświetlać w minutach. Edited August 17, 2023 by OlgierdOs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikol z Łodzi Posted August 17, 2023 Author Share Posted August 17, 2023 16 minut temu, OlgierdOs napisał(a): Ilość wysiedzianych godzin na nastawniach oraz parę innych parametrów takich jak: ilość przejechanych kilometrów (ogólnie oraz w metrach), punktów możesz sprawdzić na SteamDB (logujesz się przez steam, wyszukujesz Simraila i po lewej stronie szukasz zakładki "Achievements", no i "Stats" na dole. Warunek jest tylko jeden - na czas logowania musisz zmienić ustawienia prywatności na publiczne na swoim profilu. Godziny na nastawni będą się wyświetlać w minutach. Dziękuje pozdrawiam Pana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts