ADDER Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) Witam. Dziś zakupiłem grę. Niestety nie mam możliwości zagrania , bo niestety nie pokazuje mi scenariuszy. Załączam screeny. Dodam że odinstalowywałem grę kliku krotnie, czyściłem wszystkie pliki w systemie powiązane z grą oraz wpisy w rejestrze systemu. I tak , mam najnowsze sterowniki do wszystkiego co siedzi w pudle. Specyfikacja maszyny I5-10600KF MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI MSI RTX 2070 SUPER GAMING X 8GB 32GB RAM DDR4 3200MHz DYSKI - NVME Samsung 980 oraz 970 Evo PSU - MSI MAG A650GF ( 650 Wat ). Na koniec dodam że grałem kiedyś w darmowy prolog i wszystko śmigało bez problemu. Edited August 13, 2023 by ADDER Literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted August 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted August 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2593 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADDER Posted August 15, 2023 Author Share Posted August 15, 2023 Problem rozwiązany. Windows 11 Pro - Trzeba ustawić we właściwościach głównego pliku exe ( tego w folderze instalacyjnym gry ) opcję : Uruchom Jako Administrator. Pozdrawiam. PS: Na Windows 10 gra uruchomiła mi się bezproblemowo po instalacji. Nie musiałem nic ustawiać ani zmieniać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted August 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted August 16, 2023 Uruchamianie gier z podniesionymi uprawnieniami nie jest rozsądnym rozwiązaniem, choć wygląda na problem uprawnień i wirtualizacji ścieżek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts