Jump to content
Następne podsumowanie tygodnia pojawi się 16.11.2024 | The next summary of the week will be published on 16.11.2024

Telefon do pomocy technicznej na nastawniach ?

Recommended Posts

EDIT: nie wiem czemu, to trafiło do działu gry jednoosobowej... proszę o zignorowanie/usunięcie tego posta - zamieszczę nowy o tej samej treści w odpowiednim dziale. Przepraszam za kłopot...

Czy byłoby realistycznie żeby dodać możliwość zawiadomienia pomocy technicznej (moderatorów) z poziomu telefonu w nastawni (tekstowo) ? Wiem że discord istnieje ale chcąc wezwać kolejową pomoc techniczną w /prawdziwym/ życiu, kolejarze discorda nie używaja ? 🙂(a może to polaczyc? guzik wolania o pomoc, wysylajacy wiadomość na specjalny (zamkniety ?) kanal na discordzie, tylko dla moderatorów?)

Byloby pomocne w przypadkach np kiedy blokady liniowe zaszwankują na pulpitach kostkowych albo się cos niechcący (dKo?!) wcisnęło i dana blokada nie chce się odblokować (zdarzyło mi się na Dorocie i Juliuszu np) albo żądanie włączenia blokady dzwoni i dzwoni i nie reaguje na wciskanie guzika (Dąbrowa Górnicza Wschodnia/Dorota) (reset blokad przez wyjście do głównego menu i powrót na tę samą nastawnię jest możliwy, ale jakby mało realistyczny ?...) 

Albo w przypadku jak miałem trochę dni temu (3-5dni temu)  jak się przejęło zagracony Grodzisk Mazowiecki po 00ej po tym jak poprzednik spowodowal totalna blokade stacji (niedostępność peronu dla dalekobieżnych, przez co boty nie chcą się ruszyć dalej i normalnie dramaaat był (ktoś, komu niniejszym _bardzo_ dziękuję, pojawił się jak poprosiłem graczy żeby dali znać na discord, i usunął większość inwalidów 🙂 dzięki czemu coś się ruszyło ( choć już potem i tak już do końca kulało...) )

Mam nadzieję, że to ma sens😉

Edited by stary_ortalion
Nie Ten Dział

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy