Averrnor Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Strasznie mnie korci, żeby spróbować sił jako dyżurny, ale nie chciałbym na dzień dobry wylądować na posterunku dla zaawansowanych i psuć innym zabawę. Gdzie najlepiej zacząć? I jak stopniowo się "wspinać"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husarz Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Knapówka lub Będzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution uetam Posted December 11, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 11, 2022 Na początek polecam Dąbrowę Górniczą i Pilichowice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ja pierwszy raz w życiu wbiłem się na Łazy Łc po 21... i poszło mi lepiej niż na samym początku w Psarach gdzie mrugał mi kawałek toru (już na starcie) na czerwono. W każdym razie pierwszy kontakt z pulpitem kostkowym zakończył się prawie 6 godzinną zabawą. Im bliżej północy tym mniejszy ruch graczy, a AI się nie denerwuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts