ITCruiser Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Mam już przegrane kilkadziesiąt godzin bez najmniejszych problemów. Niestety od kilku dni nie mogę grać online. Po kilku minutach gry wieloosobowej na dowolnym serwerze i w dowolnym trybie dostaję komunikat o zerwaniu połączenia z nieznanych przyczyn i zostaję wyrzucony do menu głównego. Problem występuje za każdym razem. Łączyłem się z internetem także z innego źródła a także reinstalowałem aplikacje. W tym czasie nic nie instalowałem ani nie zmieniałem konfiguracji systemu Piszę ten post zaraz po wyrzuceniu mnie z PL4 gdzie grałem na Dąbrowie Górniczej Wschodniej Sprzęt: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.30 GHz 16GB RAM NVidia RTX 3070 Win11 Proszę o pomoc. SimRail_log_2023-06-15_18-27-59.txt SimRail_log_2023-06-15_18-58-09.txt SimRail_log_2023-06-15_18-19-17.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 20, 2023 SIMRAIL Team Share Posted June 20, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dołączam się do tematu. Wczoraj i kilka dni wcześniej połaczyłem się z serwerami bez żadnego problemu i nie było problemów w trakcie gry. Dzisiaj jakby ktoś bawił się kablami i przerywa połaczenie w trakcie gry z nieznanego powodu lub zdarzyło się że w ogóle nie łączy mnie z żadnym serwerem. Co może być przyczyną tak nagłych zmian? Sprawdziłem sprzęt i funkcjonuje bez zarzutu. Mam nadzieję że to nie z mojego powodu jestem wyrzucany. Jestem maszynistą po szkole i mimo iż nie pracuje w tym zawodzie lubię wrócić do czasów szkolnych jazd maszyną w postaci takiego symulatora. Pomóżcie mi kontynuować wspomnienia naprawiając problem z serwerem. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi i sugestie i pomoc w rozwiązaniu problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts