glina20 Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Witam, czy twórcy gry planują aktualizacje w której Koleje Mazowieckie na odcinku Warszawa Wsch-Warszawa Zach będą kursowały po torami linii lokalnej (a nie jak teraz - linią dalekobieżną) ??? No i oczywiście postoje handlowe na przystankach na tym odcinku m.in. Warszawa Ochota, Śródmieście itd.... Pozdrawiam 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Temat wielokrotnie poruszany i niestety bez jakiegokolwiek odzewu ze strony twórców gry. Nie wiem i nie rozumiem. Włożono tyle pracy w odwzorowanie tunelu i Centralnego. Praktycznie cała trasa podmiejska z Ochotą, Powiślem oraz Stadionem jest wykonana i gotowa do jazdy, a jednak olano małe ogniwo jakim jest Śródmieście. Dlaczego? Tego nikt nie wie poza twórcami gry. Cały klimat prowadzenia podmiejskiego poszedł się .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba999PL Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) W dniu 1.06.2023 o 22:10, glina20 napisał(a): Witam, czy twórcy gry planują aktualizacje w której Koleje Mazowieckie na odcinku Warszawa Wsch-Warszawa Zach będą kursowały po torami linii lokalnej (a nie jak teraz - linią dalekobieżną) ??? No i oczywiście postoje handlowe na przystankach na tym odcinku m.in. Warszawa Ochota, Śródmieście itd.... Pozdrawiam 🙂 Myślę, że twórcy maja zaprzątnięta głowę optymalizacją gry i mniejszymi dodatkami. Każdy czeka na nowe trasy. Mi się marzy trasa Trójmiasto - Warszawa. Czy nawet samo Trójmiasto z Wejherowem z SKM i EN57. Liczę, że z czasem większe trasy pojawią się obligatoryjnie. Na mniejsze trzeba będzie liczyć na społeczność, która jak czas pokazał w wielu grach zawsze staje na wysokości zadania 💪🙂 Edited June 13, 2023 by Seba999PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now