KonsoneX Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Siemanko! Myślę że fajnie było by zobaczyć trasę relacji Katowice-Zwardoń, skoro są i inne trasy po śląsku to może i uda się tą zrobić :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted May 3, 2023 Share Posted May 3, 2023 Nie będzie w najbliższej przyszłości. Teraz pracują nad zagranicznymi trasami i nad trasa Tunel Kraków 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIEROWNIK Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Ja bym wolał żeby zrobili bocznice Warszawa Grochów i tam spakowały się pociągi 15 min przed odjazdem ( masz wtedy czas aby przygotować się do jazdy ) i z tamtąd podstawiasz się w perony . Oraz to samo w Katowicach wysadzasz pasażerów i odstawiasz skład na bocznice i tam masz koniec oraz tak samo 15 min przed odjazdem spamuje się pociąg w druga stronę . A na peronie wyświetla się informacja ze Katowic do Gliwic kursuje komunikacja zastępcza 🚌 Bylo by to moim zdaniem lepsze rozwiązanie do puki nie będzie dalszej części trasy ( może kiedyś ktoś ja zrobi ) 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stary_ortalion Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Fajnie byloby miec trase Katowice-Gliwice, moje rejony 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts