Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Panie i Panowie, Witam. Ja od siebie rzucę tematem dodawanie funkcji widocznych rozkładów jazdy dla maszynisty w pojazdach. Pozwoliłem sobie na symulatorze MaSzyna i pozwoliłem sobie zrobić filmik przedstawiający. Myślę że doda to dużo do realizmu pojazdów, rozumiem też że gra jest we wczesnym dostępie, oraz team musi znaleźć i zawalczyć z błędami, i nie wszystko jest w stanie wszystko na raz zrobić, dlatego nie zdziwię się jeśli moja propozycja zejdzie priorytetowo na 2gi czy nawet 3ci plan.

Rzuciłem tym tematem do dyskusji ponieważ jestem graczem w symulatorach kolejowych który jak najmniej chcę mieć widocznego huda, a dodanie tej funkcji pozwoli schować sekcję wyświetlanego rozkładu jazdy między górnym lewym rogiem, a dolnym lewym rogiem, w pozostałych pojazdach dodać rozkład w formie papierowej jak to miało miejsce w lokomotywie Traxx w scenariuszu składu towarowego z kopalni Staszic, a Sosnowcem Dańdówką. Bardzo chętnie poczytam co inni gracze sądzą o moim pomyśle/luźnej sugestii. Z góry przepraszam jeśli sekcja forum jest zła w której utworzyłem temat.

propozycja 3.png

• I agree 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy