BOT Arnold Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 witam. jadąc na trasie katowice-sędziszów zauważyłem, że podczas jazdy można zmieniać kierunek jazdy w lokomotywie EU07 (w ep07 nie testowalem ale bardzo możliwe ze takze bedzie taki blad wystepowac). po zmianie kierunku mozna przestawic nastawnik jazdy na pozycje pierwsza co zaczyna hamowac sklad czyli jazda do tyłu podczas jazdy do przodu. Nie wiem czy tak ma być czy nie, lecz załączam tutaj nagranie z tego jak to wyglądało. Błąd wystąpił na serwerze PL4, 25.03.2023 o godzinie ok. 20:30 musialem dać nagranie z nagrania poniewaz pełny film miał zbyt duzy format i nie mogłem go tutaj załączyćSimRail_log_2023-03-25_19-38-53.txt Desktop 2023.03.25 - 21.08.42.10.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted March 28, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 28, 2023 Specem od elektryki siódemek nie jestem, ale jak dałeś nastawnik jazdy na zero, to blokada mechaniczna nawrotnika puściła. Nie wiem czy jakieś dodatkowe blokady tam są w rzeczywistości. Potwierdzone, nie ma żadnych blokad w takiej sytuacji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted March 28, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 28, 2023 W rzeczywistości nie ma blokady, pojazd ma sterowanie elektromechaniczne (a nie komputer), stąd można kierunek jazdy zmienić w czasie jazdy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts