Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak w tytule. Nie niepokoi Was szanowni devsi taki stan? A powód jest prosty, mapy się "rozjechały", wystarczy bardzo uważnie obserwować wyświetlane odległości na HUD do danego PK, semafora lub stacji. Odległość maleje, następnie nagle się zwiększa - czasem kilka razy a PK i tak jest w dziwnym miejscu, po nagłym wyzerowaniu odległości. Np. Z WAW odległość do Grodziska pojawia się trzykrotnie taka sama.

Posted (edited)

Mnie to niepokoi bo już kilkukrotnie udało mi się zrobić na czas bez opóźnień ani przed  i nic totalnie. Tym bardziej odkąd jest zepsute sterowanie myszką hamulcem zasadniczym i nie działa płynnie a wcześniej tego nie było.

Edited by adisuper
Posted

To wynika z faktu, że to osiągnięcie można zdobyć w trybie single player, a nie multiplayer. Większość graczy jednak gra trybie w multi stąd pewnie tak mały odsetek. Nie zmienia to faktu, że zegar przyjazdu i odjazdu w rozkładzie jazdy jest ultraniedokładny i czasem różnica może wynieść nawet minutę.

Posted

Nie oszukujmy się. W Polsce mało który pociąg przyjeżdża o czasie, więc taki procent jak najbardziej jest uzasadniony 🤣

• Confused 1
  • Haha 4
Posted (edited)
1 godzinę temu, Jezzman napisał(a):

Nie oszukujmy się. W Polsce mało który pociąg przyjeżdża o czasie, więc taki procent jak najbardziej jest uzasadniony 🤣

Tyle że ja piszę o grze która aspiruje na "sima", powstaje 5(?) lat i tak wiem, ma potencjał. Nie pisałem o kabarecie zwanym PKP.

Cyt.

...To wynika z faktu, że to osiągnięcie można zdobyć w trybie single player, a nie multiplayer....

Też grywam multi, nawet wczoraj. Na start byłem opóźniony 41 minut a w przeciwnym kierunku snuł się sznurek 6 ciapongów, więc z rozkładem ani AI ani "dróżnicy" nie dają sobie rady. Moim zdaniem z powodu jaki opisałem.

Edited by wib.wojtek
Posted
11 godzin temu, wib.wojtek napisał(a):

Tyle że ja piszę o grze która aspiruje na "sima", powstaje 5(?) lat i tak wiem, ma potencjał.

Iiii tam 😛 Star Citizen powstaje od 10 lat z budżetem pół miliarda (!) dolarów, a nadal nie wyszli z alfy i jednego systemu gwiezdnego. Nasi górą 😄 

Posted (edited)
W dniu 18.03.2023 o 17:31, wib.wojtek napisał(a):

Tyle że ja piszę o grze która aspiruje na "sima", powstaje 5(?) lat i tak wiem, ma potencjał. Nie pisałem o kabarecie zwanym PKP.

Skoro aspirujesz do oceniania czegoś w taki prostacki sposób, a nie odróżniasz od siebie poszczególnych firm kolejowych i wciąż posługujesz się skrótem "PKP", jako winnym wszelkiego zła na kolei (kabaret to jednak pozytywna rzecz, widowisko satyryczne), to twoja ocena nie może być traktowana jako fachowa i obiektywna.

PKP (S.A.) to tylko "spółka matka" dla PKP PLK (infrastruktura kolejowa), PKP Energetyka, PKP Telkol, PKP Intercity (przewozy międzyregionalne - to dzięki nim pociągi KM z Radomia nie mogą jechać do Łodzi, a pociągi ŁKA z Łodzi nie mogą jechać do Radomia - spotykają się w Drzewicy "drzwi w drzwi", po dwóch stronach gruntowego peronu, bo przejazd bezpośredni z Łodzi do Radomia to wyłączne prawo PKP IC, choć ten przewoźnik go nie realizuje i nie zamierza) i PKP Cargo (przewozy towarowe), a dzięki możliwości nacisku poprzez aparat państwowy (wojewodów) jeszcze PolRegio (d. PKP Przewozy Regionalne) - ten jest nieco bardziej ponad prawem, bo MOŻE z Warszawy Głównej przez Skierniewice, Koluszki, Łódź do st. Ostrów Wlkp, a mógł nawet dalej do Poznania - reszta firm, głównie przewoźników, nie ma ABSOLUTNIE NIC WSPÓLNEGO z PKP i nic do powiedzenia na sieci PKP PLK. Jedna, wspólna, państwowa kolej - PKP - w Polsce dawno nie istnieje.

Edited by Nieciej
Brak spacji
  • Thanks 1
  • I agree 1
  • 1 month later...
Posted

Mi się właśnie udało dziś przed chwilą to osiągnięcie odblokować. Zainstalowałem prolog i odblokowałem na prologu a potem jeszcze raz na wersji Ea ^^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy