kvbvs Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Wykres jest zbugowany i czasami się pojawia, czasami nie. Z tego co zauważyłem to trzeba czekać z 10s żeby wykres się pokazał na dłużej. Dołączam nagranie i logi. wykres.mp4 SimRail_log_2023-03-13_18-11-09.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2200 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted March 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 16, 2023 Wcześniej nie było tego w instrukcjach (dopier dopisałem), ale jakby się problemy pojawiały znowu z ekranem wyników i lub wykresem jazdy, proszę też o pliki rejestratora jazdy (w logach nie było zbyt dużo co mogłoby powiedzieć mi co poszło nie tak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts