Oskarl424 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 (edited) Kiedyś już zgłaszałem ten błąd ale nie mogę odnaleźć swojego wątku zatrzymałem w stacji EC14139 serwer PL4 stacji z zaciągniętym hamulcem zasadniczym bot ruszył samodzielnie tym składem po przejęciu od bota skład zaczął szarpać pomiędzy 80 a 40 km/h no i oczywiście całkowity brak powietrza w zbiorniku głównym na bocie jedzie normalnie po przejęciu skład hamuje i brak powietrza sprężarka bije ale bezskutecznie Pozdrawiam Oskar EDIT udało mi się ten błąd na tym samym pociągu jeszcze raz wywołac hamujemy kran do końca stajemy do zera oddajemy botowi bot rozpedza do około 100 KM/h przejmujemy udało się za drugim razem Edited March 12, 2023 by Oskarl424 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 12, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 12, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2188 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2188 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted April 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 19, 2023 Czy problem dalej występuje po ostatnim patchu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts